NYPREMIÄR!

Nu är vi mitt uppe i förberedelserna för kommande helg. Målning, byggjobb och städning. Vi får låna en lokal i Hammarby Sjöstad där vi kommer att ha våra söndagsmöten framöver. Lokalen är en rockklubb som även den skall ha premiär om ett par veckor så nu är det mycket spring.

 Premiär nu på söndag kl 4!

En av ledarna för vår organisation globalt, Wolfgang, kommer till stockholm i helgen tillsammans med hela familjen. Dom kommer ursprungligen ifrån sydafrika men bor nu i london och leder församlingen där. Wofgang kommer att snacka lite på mötet plus att han barnvälsignar vår lilla Esther!

Kom gärna förbi och fira med oss eller du kanske känner någon som inte går till en kyrka............. men som borde!?

Livet, dé é nåt dé.

//M

LÅNNDÅNN

Kom hem igår efter några dagar i london. hade förmånen att vara med och spela på ett event arrat av Every Nation London. Hela bandet m fruar kom och vi lirade så taket lyfte. Eller som pastor Wolfi sa, the vikings are in the house! 

På lördagen var det ett band ifrån en Every Nation kyrka i skottland som spelade. Första gången jag ser ett lovsångsband iklädd killt! (Dock ingen säckpipa;-(

Flera av talarna på eventet var helt okända för mej innan, men lite längre fram kommer jag att återge vad några av dom talade om.

Nu är vi tillbaka i stan med stort s och planerar för vårt första möte i nya lokaler!

Den 2a november kl 4 drar vi igång i Hammarby Sjöstad. Lokalen är en Rockklubb som öppnar i höst och ägaren låter oss använda den på söndagar. Mer info kommer i veckan.

Om ni gillar facebook finns vi som grupp på Every Nation Stockholm.

Livet dé é nåt dé.

//M

EXPRESSEN

Var i småland i helgen i ett litet samhälle som heter Vrigstad ca fem mil söder om Jönköping. Jag o Lena var inbjudna talare på en sk romatisk weekend. En weekend för par som vill komma hemifrån en helg utan barn. Organisationen Levande Familjer står som arrangörer. Med oss följde även Noomie som var sååå snäll o "lekte" med Esther hela helgen. Lewi o Noah lekte av sig hela helgen i Vallentuna. (1000 tack för hjälpen Prybils)!

En stor del av helgen går ut på att äta mat!? Hjälp va mycket vi hinner äta på en helg. Missade dock den berömda smålänska ostakan på söndagen eftersom vi måste åka hem till Stockholm o vårt egna möte på eftermiddagen.

Läste en artickel av Liam Norberg i expressen igår, måndag. http://www.expressen.se/1.1323909. Tydligen så brakade hela blogg o kommentarsfunktionen ihop senare på kvällen. Tänk va arga folk blir när någon ställer sig upp och säger en sanning?!

Vi startade Alphakursen förra veckan. Tror det blir kanon. Med på kursen var två personer som inte går till kyrkan eller säger sig vara "troende". Dom gillade läget och vill gärna vara med resten av hösten. Det är Erik Strömblad som håller i kursen o han gör ett kanonjobb. Det går fortfarande att haka på eller om ni har någon bekant som ni tror skulle vilja "ta kursen".

Livet, de e nåt de.

//m

RSS 2.0