LIVET!?

Hade bokat träff med en god vän till kl tio idag på förmiddagen. Fick ett sms ifrån hans fd fru kl 02.00 i morse där hon skriver att min vän dött kl tio i går kväll.............!?

Min familj tänker på och ber till Gud för hans barn, fd fru, släktingar och alla vänner som inte fattar någonting. Hur kommer det sig att en ung man i sina bästa år (38) helt plötsligt bara går och dör?

Visst, han fick cancer i våras och har blivit svagare för varje vecka, men ändå! Det känns bara fel!

En sak vet jag säkert. Det var inte Guds vilja att han dog. Låt ingen tuta i dig detta, alldrig, någonsin!

Livet............dé é nåt dé

//M


HAMMARBY SJÖSTAD

Då var premiären överstökad. 1000 tack alla ni som kom till vår nya lokal i Hammarby Sjöstad. Bandet spelade och Wolfi ifrån London talade. Vi passade även på att barnvälsigna vår lilla Esther. Laddar upp några sköna bilder senare i veckan.


Tack även till Tomas Larsson som äger lokalen. Redan nu på lördag drar Tomas igång det första musikeventet i Stockholm Rockhouse. Det blir 3 hårdrocksband som delar på scenen och det kommer att bli fullt ös. Sen kör vi kyrka igen på söndag!

Nästa söndag startar vi en serie vi kallar "topp tio". Det kommer att handla om dom tio budorden. Hur dom faktiskt påverkar oss i stockholm i dag. Vi tar ett budord varje söndag, börjar med #10 och arbetar oss nedåt. Det kommer att bli görsköj.

Nu till helgen åker hela tattarfamiljen Lindström till Lidköping/Skövde. Lena och jag kommer bl a att tala på ett event i Skövde + att vi träffar flera goa vänner på schlätta.

Livet, dé é nåt dé

//M


RSS 2.0