SPORTLOVHemma igen efter några riktigt sköna dagar i Österrike och Italien.

Träffade bla ledare för andra Every Nation kyrkor och passar naturligtvis på att åka en hel del skidor. Snön vräkte ner och alla var glada....!

Besökte även några bekanta i Innsbruck. Skulle ner till city en kort sväng och blir påkörd av en berusad joddlare utan tänder. Till saken hör att han var inte bara helt oduglig som bilförare utan även helt okunning på att både läsa och skriva. Det blev en inntresant dialog när vi skulle fylla i försäkringspapper och prata med polisen......!

I min bibel står det att man ska tacka Gud i alla livets situationer (1 Tessalonikerbrevet 5:18). Jag undrar om det även gäller när man krockar med en förvirrad tyrolergubbe....?

Ingen skada skedd, förutom på joddlarens lilla toyota corolla. Det låg framskärmar och lyktor över hela rondellen.

Avslutade vår lilla semester med ett par dagar i Milano/Bergamo.

Ville visa Lewi och Noah fotbollsstadion och det visar sig vara en bra dag att göra det på. Åttondelsfinalen mellan Inter och Manchester united spelas samma kväll. Det var helt galet med supportrar och försäljare på plats. Eftersom Ibra (inte radiokanalen för er som går i kyrkan) spelar i Inter , såg vi en hel del svenska flaggor. Viva la Sued.

Inne på stora torget pågår hela dagen ett "körslaget go Milan" mellan Italienare och Engelsmän. Träffade några snälla......?! hulliganer som ville tjöta svenska fotbolls spelare. Jag försökte komma på vad den svenska killen heter som spelade i Manchester en period........någon?

Hemma igen och iväg till sundsvall över helgen för ett bröllop. Passar även på att besöka vänner och hoppas på snö!

På Söndag kl fyra kör vi igen på Tryffelgränd.

Livet, dé é n´åt dé

STACKARS......

människor i den lilla byn utanför Uppsala med ett namn som börjar på K och slutar på nutby!'

Nu drar kristen media ett varv till med det lilla samhället. Att X pressen och Aftonblaskan vill köra ett race till är ju helt förståligt. Allt som förstorar upp bilden av kristna som en liten grupp förvirrade människor spinner man igång på.

Personligen tycker jag det blir otroligt tragikomiskt när alla trevliga människor i SAMHÄLLET Knutby får sota för att några människor åkte dit med byxorna nere vid anklarna. I bibeln står det att man ska behandla människor som inte vill vända om....... som om dom inte fanns. (typ)

Här skriver kristen media spaltmeter, och nu senast var det en paneldebatt där ledare ifrån olika samfund tjöta ihop sig i ämnet. Vi har redan filmen, boken, cd´n, guidade turer och teatern. Vad kommer härnäst? Bibelfodralet, tuggumit ?

Jag säger bara............the case is closed!

Livet, dé é nåt dé

RSS 2.0