Debatt

Är lite svag för tv debatter. Folk sitter och skriker och skränar på varandra och absolut inget blir sagt. Kanske någon gång att någon får in en poäng. Tänker på debatten senast med Janne Josefsson. Första ämnet för kvällen var klimathotet. För första gången på länge var flera i studion överens om att alla måste ta sitt ansvar. Alla måste tänka på framtiden. Alla behöver se att våra handlingar idag får konsekvenser i framtiden. Som den gamla lägersången, "alla måste vara med".

Andra ämnet för kvällen var sex.

Nu sitter samma personer (som tidigare under kvällen kräver av andra att tänka långsiktigt och ta sitt ansvar) och menar att vi kan leva precis som vi vill och att vi inte alls behöver tänka på andra och på konsekvenser för framtiden?

Konsekventa.............nooot!

En person i panelen påpekade just detta och frågade vart det personliga ansvaret och långsiktigheten tog vägen. Janne Josefsson förstog inte ens frågan och bytte ämne fortare än en skandiadirektör hinner säga "det är inte på mitt ansvar".

Livet.........de e nåt de.

Kommentarer
Postat av: Emma

Gött att även du har hittat till bloggvärlden (så det är någon mer än jag i släkten, hehe)

Kul att läsa vad du har skriva. Hoppas allt är bra med er, och att allt går bra! Vi får hälsa på snart och se hur ni har det!

pussar o kramar, din systerdotter Emma!

2008-05-01 @ 13:15:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0