FAAALUN

Det blir mycke resande nu! Denna vecka åker vi hela gänget till Dalarna. Ska vara med på en konsert på Fredag i Kristinehallen i Falun. Passar på att åka upp ett par dagar innan och träffar släkt o vänner.

På tal om konsert. Var på grönan i lördags lyssnade på noice. Skrek som en fjortis (noot). Bra jobbat gubbar, härligt ös! Själva satt vi o frös som hundar trots att man delade ut filtar till alla behövande.

Igår hade vi ännu en Söndag med kyrka på Dieselverksaden. Tack till Rafelsäter som gunga loss musikaliskt. Supernice att ni kom. Fortsatte vår serie om balans i livet. Ställde oss frågan hur mycket vi ska fokusera på himmelen vs nu?

Kom fram till att bibelns tips lyder: Lär av din bakgrund, lev i nuet, planera för framtiden! Låter busenkelt men är svårare än det låter. Indianerna, tex, planerar alltid 7 generationer framåt. I vårt stressade samhälle har vi ibland svårt att planera 7 minuter famåt? snabbmat, snabba pengar eller som ett barn sa till ett annat: "min pappas klocka går mycket fortare än din pappas klocka, så dä så"

Livet, de e nåt de.

//m


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0