EXPRESSEN

Var i småland i helgen i ett litet samhälle som heter Vrigstad ca fem mil söder om Jönköping. Jag o Lena var inbjudna talare på en sk romatisk weekend. En weekend för par som vill komma hemifrån en helg utan barn. Organisationen Levande Familjer står som arrangörer. Med oss följde även Noomie som var sååå snäll o "lekte" med Esther hela helgen. Lewi o Noah lekte av sig hela helgen i Vallentuna. (1000 tack för hjälpen Prybils)!

En stor del av helgen går ut på att äta mat!? Hjälp va mycket vi hinner äta på en helg. Missade dock den berömda smålänska ostakan på söndagen eftersom vi måste åka hem till Stockholm o vårt egna möte på eftermiddagen.

Läste en artickel av Liam Norberg i expressen igår, måndag. http://www.expressen.se/1.1323909. Tydligen så brakade hela blogg o kommentarsfunktionen ihop senare på kvällen. Tänk va arga folk blir när någon ställer sig upp och säger en sanning?!

Vi startade Alphakursen förra veckan. Tror det blir kanon. Med på kursen var två personer som inte går till kyrkan eller säger sig vara "troende". Dom gillade läget och vill gärna vara med resten av hösten. Det är Erik Strömblad som håller i kursen o han gör ett kanonjobb. Det går fortfarande att haka på eller om ni har någon bekant som ni tror skulle vilja "ta kursen".

Livet, de e nåt de.

//m

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0