90ÅRS KALAS!

Lena o Esther åkte till Falun igår. Dom är bjudna på ett kalas. Tycker nog att det blivit lite väl åldersfixerat i Sverige de senaste åren men nu har vi en bekant som fyller nittio år! Selma (eller semla, som noah säger) är en riktig krutgumma som rullar runt i sin rullstol på "hemmet" o domderar. När vi besöker Selma får vi inte komma efter kl 4. Nej, mellan fyra och fem måste Selma varva ner för att kl 5 ska hon vara i säng. Punkt slut.

Försöker att läsa kristen media.

Antingen har jag totalt missuppfattat vad som står i tidningarna Dagen o Världen Idag (när den väl kommer) m fl. Eller så har jag misstolkat hela nya testamentet? I tidningen Dagen idag läser jag bla att ledarna för två stora kristna organisationer sitter en hel förmiddag och diskuterar på en nivå som man inte trodde fanns. Den Helige Ande gavs till troende för att vi ska gå ut till dom förlorade. Inte för att vi ska få kraft att dricka kaffe o äta kanelbullar.


Livet, de e nåt de


//M


Kommentarer
Postat av: Johanna

tappa inte takten på bloggen nu när du eldat igång. däremot får du nog ruska om dina bloggfans att dom inte ska fega med kommentarerna.kaffet rinner väl ner i strupen av sig själv, behöver väl knappast ngn hjälp förutom en armsträckning:)Lev väl!

2008-09-12 @ 22:07:30
URL: http://readyornot.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0